Werving & Selectie

Wij ontzorgen door het werving- en selectieproces voor u in te vullen.

Maatwerk

Persoonlijke benadering

Tijdsbesparing

Korte doorlooptijd

Groot netwerk

Garantie

Grondige screening

Kennisorganisatie

Deskundig advies

Wij verzorgen ook de invulling van uw vaste functies!

Naast de invulling van interim posities, ondersteunen wij uw organisatie ook bij het werven en selecteren van uw vaste personeel. Daarnaast kunnen wij u adviseren met betrekking tot al uw personeelsvraagstukken.

Uw voordelen

Maatwerk

Wij gaan eerst met u in gesprek om te definiëren wat uw behoefte nu precies is. Op basis daarvan maken wij afspraken over wat wij voor u gaan doen. Wij zijn klein genoeg om maatwerk te leveren en groot genoeg om kwaliteit te garanderen.

Persoonlijke benadering

Naast dat wij ons grondig verdiepen in uw organisatie, investeren wij ook tijd en energie om kandidaten goed te leren kennen. Door deze persoonlijke werkwijze slagen wij er steeds opnieuw in om de beste match te realiseren.

Tijdsbesparing

Dankzij de deskundigheid en ervaring van ons team zijn wij in staat om voor u het werving- en selectieproces op een efficiënte en effectieve wijze uit te voeren. Dit bespaart uw organisatie veel tijd, energie en zorgen.

Korte doorlooptijd

Voor het volledig werving- en selectieproces van vaste posities rekenen wij normaal gesproken een doorlooptijd van maximaal 3 weken. Interim posities kunnen wij zelfs nog sneller invullen.

Onze werkwijze

Groot netwerk

Baker Tilly Interim Financials beschikt over een groot netwerk van hooggekwalificeerde professionals. Hierdoor kunnen wij altijd de best passende kandidaten voordragen.

Garantie

Voor vaste posities bieden wij standaard een garantie van 3 maanden. Als binnen de eerste 3 maanden er onverhoopt toch sprake blijkt te zijn van een mismatch, dan zullen wij kosteloos een andere kandidaat voordragen.

Grondige screening

Voordat wij een kandidaat voordragen, hebben wij zelf eerst een persoonlijk gesprek met hem of haar. Daarnaast controleren wij altijd een aantal basiszaken, waaronder: minimaal 2 referenties, diploma’s, online presence (o.a. Social Media) etc.

Indien u dat wenst, kunnen wij voor u de kandidaat ook toetsen door middel van een uitgebreid assessment.

Kennisorganisatie

Een verschil met andere bemiddelaars is dat Baker Tilly als accountants- en adviesorganisatie zelf actief is binnen de vakgebieden waarvoor wij bemiddelen. Hierdoor komen wij vanuit andere invalshoeken met professionals in aanraking dan andere werving- en selectiebureaus. Daarnaast kunnen we deze professionals ook beter vakinhoudelijk testen.

Meer over Baker Tilly Interim Financials

Deskundig advies

Onze dienstverlening gaat verder dan het invullen van openstaande vacatures. We kijken ook graag met u vooruit naar de toekomst van uw organisatie. Wij brengen in beeld hoe de personele bezetting zich dient te ontwikkelen om de organisatie in staat te stellen om haar zakelijke doelstellingen te bereiken.

Direct contact opnemen

Meer weten? Neem contact op.