Ron Jansen
Director

linkedin

r.jansen@bakertillyberk.nl

+31 (0) 6 229 70 113

RON JANSEN is een people-manager met een brede financiële kennis en ruim 25 jaar ervaring. Mensen met elkaar in verbinding brengen is zijn grote kracht.

Ron heeft de dagelijkse leiding over Baker Tilly Interim Financials. Hij is pragmatisch en denkt altijd oplossingsgericht. Verder beschikt hij over een groot netwerk.

Voordat Ron bij Baker Tilly begon, heeft hij carrière gemaakt binnen de internationale samenstelpraktijk van een grote accountantsorganisatie. Bij dit bedrijf was hij onder andere verantwoordelijk voor de interim tak.

In 2010 maakte Ron de overstap naar Baker Tilly Interim Financials waar hij verantwoordelijk is voor de dagelijkse leiding.

Vanwege zijn kennis en ervaring is Ron lid van een adviescommissie voor de bedrijfseconomische opleidingen van de Haagse Hogeschool. Daarnaast is hij ambassadeur voor de Gemeente Den Haag op het gebied van maatschappelijke projecten in combinatie met sport.

Ons team

Maak kennis met onze andere teamleden

Om onze opdrachtgevers en IT auditors zo goed mogelijk te bedienen, bestaat ons team uit gemotiveerde, betrokken mensen met veel ervaring.

In ons team zitten accountmanagers, e-recruiters en back-office medewerkers.