Vacature

IT Auditor

Sector:
Auditdienst Rijk

Vakgebied:
Auditing

Dienstverband:
Freelance, Tijdelijk

Locatie:
Den Haag

Periode:
29-04-2019 - 30-09-2019

Uren:
32- 36 uur

Deel vacature

linkedin twitter mail facebook-square

Voor onze opdrachtgever in Den Haag zijn wij op zoek naar een IT Auditor voor de Interne Audit Dienst (AID)

Over de opdrachtgever

Rijksoverheid

Jouw functie

De IT-auditor beoordeelt aan de hand van een procesbeoordelingsmethode bedrijfsprocessen, inclusief het proces ondersteunende informatiesysteem (of -systemen). Hierbij kan een multidisciplinair team, van FA en/of OA-auditors en de IT-auditor, de beoordeling uitvoeren.

Tevens beoordeelt de IT-auditor onder meer complexe lopende IT programma’s in verschillende fasen op voortgang en resultaten, inclusief de producten van deze programma’s.
De IT-auditor kan Financial-/Operational-audit en IT-audit verbinden, is gewend audits te organiseren en aan te sturen, kan goed samenwerken in een auditteam en is communicatief sterk.

De IT-auditor voert audits uit op systematische wijze ten behoeve van het management van de organisatie. Is in staat een audit te organiseren, binnen geplande tijd uit te voeren en kwaliteit te behalen in overeenstemming met de beroeps voorschriften voor IT-auditors. Komt op basis van bevindingen en in samenwerking met het team tot afgewogen oordelen of adviezen en legt deze helder vast in een schriftelijke rapportage.
De IT-auditor participeert actief in werkoverleggen, communiceert transparant en duidelijk(zowel schriftelijk als mondeling), is proactief in overdracht van IT-kennis en kennis uit de audits van inhuur naar vaste medewerkers. Werkt met enthousiasme, durft kritisch te zijn en heeft gevoel voor verhoudingen binnen een overheidsorganisatie.

Wat vragen wij van jou?

Je beschikt over minimaal 3 jaar ervaring als IT-auditor.

Je beschikt tenminste kennis van en ervaring met systeemaudits en audits op het gebied van informatiebeveiliging. Ervaring met audits op het gebied van IT-projectmanagement en verander-/ implementatie-projecten is een pré.

Direct solliciteren

Meer informatie

Geïnteresseerd? Verstuur ons zo snel als mogelijk jouw cv voorzien van korte motivatie en uurtarief! Gebruik de button ‘Direct Solliciteren’ ! Of neem contact op met Ewoud Heineken +316 52 76 54 50 of stuur een mail met je CV naar e.heineken@bakertilly.nl