Vacature

Interim Senior Assistant/Supervisor Accountancy

Sector:
Accountancy

Vakgebied:
Financieel / Accountancy

Dienstverband:
Detachering / Interim, Freelance

Locatie:
Amsterdam/Zaandam

Periode:
20-03-2019 - 20-06-2019

Uren:
32-40 uur

Deel vacature

linkedin twitter mail facebook-square

Voor Baker Tilly kantoor Zaandam zijn wij op zoek naar een Interim Senior Assistant/Supervisor Accountancy. Ben jij een ambitieuze teamspeler met een commerciële instelling die makkelijk leidinggeeft? Als interim Senior Assistant//Supervisor Accountancy begeleid je assistent-accountants en help je klanten bij het inrichten en beheren van hun financiële administraties.

Ben jij alweer aan het puzzelen voor jouw planning de komende tijd? Wij hebben de opdracht!

Over de opdrachtgever

Baker Tilly  N.V. is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory, Employment Advisory, Interim Financials en Subsidy Compliance. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met ruim 900 medewerkers op 16 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega's de kans zich te ontwikkelen.

Niet iedereen binnen Baker Tilly is hetzelfde, toch lijken we op elkaar. Wat we delen is een eigenzinnig, ondernemend karakter. Samen maken we van kennis wijsheid. Binnen een kleinschalige, regionale vestiging werk je als Interim Accountant in een open en informele cultuur aan kwalitatief hoogwaardige diensten voor klanten.

Jouw functie

Als Gevorderd Assistant/Supervisor Accountancy ben je een allround adviseur en geef je op coachende wijze leiding aan je team. In samenwerking met je manager verricht je uiteenlopende accountancywerkzaamheden. Je verzorgt de planning voor je klanten en stelt jaarrekeningen en tussentijdse rapportages samen. Ook bewaak je de budgetten en stel je prognoses, fiscale aangiftes en consolidaties op. In het contact met je klanten luister je altijd scherp naar wat zij vragen en speel je daar adequaat op in. Je signaleert trends en kunt die vertalen naar een nog betere dienstverlening.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een hbo-opleiding accountancy of bedrijfseconomie afgerond.

Je gaat starten of bent bezig met de AA-opleiding.

Je hebt een aantal jaar werkervaring in de accountancy (5 a 6 jaar)

Je hebt ervaring met Caseware.

Je hebt ervaring met het vullen van risicogerichte samensteldossiers.

Je kunt uitstekend mondeling en schriftelijk communiceren, ook in het Engels.

Je kunt goed analyseren, plannen en organiseren.

Je bent slagvaardig, flexibel en werkt graag in teamverband

Je bent inventief, servicegericht en ondernemend ingesteld.

Je beschikt over een prettige portie humor.

Direct solliciteren

Meer informatie

Werken bij Baker Tilly betekent werken bij een organisatie met  een open en informele cultuur waarin je je snel thuis voelt, ook als Interim Professional!  Een betrokken opdrachtgever die het belang begrijpt van een goed evenwicht tussen werk en privé en plezierig werken hoog in het vaandel heeft staan. Neem voor meer informatie contact op met Wiljan van de Koot op telefoonnummer 06-15893092 of verstuur ons zo spoedig mogelijk jouw cv voorzien van korte motivatie en uurtarief! (w.vandekoot@bakertilly.nl)